tolonggg like ea!

Monday, 19 December 2011

tibe-2 rindu kat korang !

mood . memang tak elok hari ni . urgh ! malam dh tak dapat tido . lepas tu boleh pulok off kan fone tu kan . hum BAGUS :/ . TERUSKAN EH WAHAI INSAN YANG TERSAYANG . TAHU TAK AKU TUNGGU KO . tkpe-2 . sabarje la . aku malas nk pegang fone hari ni . nak jadi ape . jadi la . huh ! tak mmpu nk buat ape-2 .

whoah ! tibe-2 . ako stalker fb budak-2 time primary school dulu . alamak ai . rindu ah kat korg . gelk tawe korg . untg la . sape sme skola . aku niha . sorg pon aku tak nmpak pon mke korg . pergh ! haaa . dulu sllu ckap aku lupe kawan kan . sbenanye tak lah . aku mseh ingat korg . aku slallu stalker korg . tapi takpe . nnti kite buat reunion k . kasi gempak :D

jyeah ! ini lah dy group yang telah di isytiharkan group setan . bHaha . memang samseng taik kucing ah kat skolah . jyeah . pakar buli kanak-2 pon ade . haha . my bestie la ! hum . banyak memory yang never i forgot lah syg . aku teringat time prkhemahan tu . haha . khemah kite kecik . panas nk mati . thenn . mlm tu kene tido awal . eceh . MALAM PERTAME . mne boleh tido awal-2 . tk lene doe . haha . pstu ade pulak stu bunyian yang sangat wangii yang telah dlpas kan oleh tutut . argh ! khemah kecik . dh tersebar dh wangian tu . stu hari tk tido . asyik pegi kacau khemah len je . ahaha . memang best kawan gn korg . hee :D

wajah-2 korang same je cam dulu . haha . ni pic-2 aku curik kat fb . jyeah . then buat folder . tengok . sayang gile aku kat korang . haha . tapi semua-2 ni dah berubah kan . ade yang dh jadi pendiam . haha !
budak yang selalu buat harok kat skolah . tk kire lah pengawas ke tak .

badrul amin . budak skolah agame . tapi prangai sme je cm dulu . :D


argh ! budak pendek ni . teman untuk bermain kejar-2 . haha !

eceh ! dah maju . usha jiran aku nmpak . haha . nisa . dulu kau tak cmni . haha . sush nk sebut word COUPLE . tapi kau yang top skrg . pergh ! masyuk ah :D


jyeah . mirah jasmindah :D . haaa . kawan yang sangat-2 pemalu nye . haha . tpi dlm hati ade taman . haha ! budak 5a . tpi lagi pandai . skolah kat sekolah menengah sains rembau . !

aku rindu sume-2 ni . sumpah rindu . pic yang laen uh tkde lah . maaf . ade kat laptop lagi satu . tapi laptop tu telah dicuri oleh bangla mne tah . hum ~

No comments:

Post a Comment