tolonggg like ea!

Thursday, 29 December 2011

Hey Farah :)


Assalamualaikum. Hai saya perempuan yang kat atas tu. Ini bukan hacking :) Saje je buat suprise for Fara. Edit kan blog dia :) Tengah bosann, edit sikit-2. Hopefully minahhh ni suka :D

Wednesday, 21 December 2011

ape itu dota .

laa . ini ke game dota nye ariff ==' . mak ai . sungguh aku tk suke tengok pic ni . merepk lah bhai ! haha . nih lah keje harian kau eh . haha . budak-2 kan kau . hahah . baru lah aku tahu . haha . weyh ! aku mintak stu permintaan je kat kau . cakap kat edin uh . jangan bjet sgt boleh . urgh ! germ aku tk lpas lagi ni . hee . tapi ko kawan baek aku kan . sputeh mne pon kau . haha . kawan aku kan . jyeah . edin gan fieza . aku ngan kau . jyeah ! hee . putt dengan sape . oke putt dgn ajai . FULL STOP . alamaak . tibe-2 tingat budak setapak lah . adoyI . DINI YANG MANJE NK MATI TU . HAHA . kembar fiza . hee . ha . ape . fiza punye spectacle wrne orange . mne boleh doe . aku sayang oren . haha . tkpe . nnti aku sllu amekspectacle uh . aku thu power tk kuat . tk pon amek amir punye . haha . ami si rabun pendek uh . jyeah ! pasti boleh :D



kite bertiege kan :D dorang !

berdua :) . haha . soweet !

Monday, 19 December 2011

tibe-2 rindu kat korang !

mood . memang tak elok hari ni . urgh ! malam dh tak dapat tido . lepas tu boleh pulok off kan fone tu kan . hum BAGUS :/ . TERUSKAN EH WAHAI INSAN YANG TERSAYANG . TAHU TAK AKU TUNGGU KO . tkpe-2 . sabarje la . aku malas nk pegang fone hari ni . nak jadi ape . jadi la . huh ! tak mmpu nk buat ape-2 .

whoah ! tibe-2 . ako stalker fb budak-2 time primary school dulu . alamak ai . rindu ah kat korg . gelk tawe korg . untg la . sape sme skola . aku niha . sorg pon aku tak nmpak pon mke korg . pergh ! haaa . dulu sllu ckap aku lupe kawan kan . sbenanye tak lah . aku mseh ingat korg . aku slallu stalker korg . tapi takpe . nnti kite buat reunion k . kasi gempak :D

jyeah ! ini lah dy group yang telah di isytiharkan group setan . bHaha . memang samseng taik kucing ah kat skolah . jyeah . pakar buli kanak-2 pon ade . haha . my bestie la ! hum . banyak memory yang never i forgot lah syg . aku teringat time prkhemahan tu . haha . khemah kite kecik . panas nk mati . thenn . mlm tu kene tido awal . eceh . MALAM PERTAME . mne boleh tido awal-2 . tk lene doe . haha . pstu ade pulak stu bunyian yang sangat wangii yang telah dlpas kan oleh tutut . argh ! khemah kecik . dh tersebar dh wangian tu . stu hari tk tido . asyik pegi kacau khemah len je . ahaha . memang best kawan gn korg . hee :D

wajah-2 korang same je cam dulu . haha . ni pic-2 aku curik kat fb . jyeah . then buat folder . tengok . sayang gile aku kat korang . haha . tapi semua-2 ni dah berubah kan . ade yang dh jadi pendiam . haha !
budak yang selalu buat harok kat skolah . tk kire lah pengawas ke tak .

badrul amin . budak skolah agame . tapi prangai sme je cm dulu . :D


argh ! budak pendek ni . teman untuk bermain kejar-2 . haha !

eceh ! dah maju . usha jiran aku nmpak . haha . nisa . dulu kau tak cmni . haha . sush nk sebut word COUPLE . tapi kau yang top skrg . pergh ! masyuk ah :D


jyeah . mirah jasmindah :D . haaa . kawan yang sangat-2 pemalu nye . haha . tpi dlm hati ade taman . haha ! budak 5a . tpi lagi pandai . skolah kat sekolah menengah sains rembau . !

aku rindu sume-2 ni . sumpah rindu . pic yang laen uh tkde lah . maaf . ade kat laptop lagi satu . tapi laptop tu telah dicuri oleh bangla mne tah . hum ~