tolonggg like ea!

Sunday, 18 December 2011

tak bijak mane pon .

 


Assalammualikum . oke . semalam aku rase takde la happy mne pun .  sebb tgok result * menurun tapi stil lagi 3.0 pointer . takpe-2 aku terime takdir . sebab time buat revision for exam akhir tahun ni . aku maen-2 . sebab mrsm kan selalu exam je . so aku rse mcm dh jemu . ouch ! mane boleh jemu . 4 thun nak mengadap lagi . oke-2! SEKARANG dah ade azam baru kan . hee . no malu-2 lagii . nk manje-2 gn cikgu la . eceh ! mintak-2 lah berubah :D . selaras 2 nak 3.5 dah . tengok-2 final exam urgh ! menurun kott . hish . mase tu jawab paper MRSM beseri . memang gempak lah mrsm tu . tapi yang trkjut nye . subjek yang selalu aku dapat score A’s *sejarah,PAI, urgh terus ke B . alamak ape dh jadi . hum oke-2 . nie result aku tok form yang tak seberape ni . aku terime . next year . berazam nk dapat 3.70 . mintak-2 lah termakbul .

        aku memang baek :D * perasan .




Jyeah . nie yang tak sangke ni . umi Nampak attitude aku kat sekolah . sikat matang ditonjolkan . pergh!
Bangge gile . haha . time kase umi . sy tengok comment umi . terus sy semangat membare nak study next year . lau tak asyik nk fkir transferred skolah . mlas nk msok skolah . semua nye ade lah . bukan pe . mrsm pontian lah yang sangat over . nk buat kelas bimbingan lah . huh ! nseb ako tak kene . oke-2 ! kite kene paham cre org atsan nk mju kan skolh . so follow je lah :D hee . tapi kepimpinan dengan ape tah lagi stu tu aku B . haha . yelah . mse form enjoy je . hee . tk ingat ape tgsan aku . tapi kan ! time kase umi :D

oke tahun depan belaja rjen-2 . hum hampe siket .

1 comment: