tolonggg like ea!

Thursday, 15 December 2011


Dah ade azam baru laa . haha . tahun depan , aku nak berubah . eceh ! taknak lagi jadi samseng taik kucing ., eceh ! pergi BA time senje-2 . taknak-2 . skrg klas dh mken jauh lah . heee . oke . azam tahu dpan aku ! yelah . nnty tak lame lagi nak jdi PMR candidate . haha . so kene lah buat baek . eceh  !dah jadi senior ni maken baek plak . lau tak asyik gaduh je dengan batch ehem-2 . haha . oke . next year . aku nak MENGHARGAI APE YANG AKU ADE SEKARANG . ceh wah , budak baek kate kan. Lolx ! ngek ! .  kejap-2 . boleh ke ? eh boleh punye . haha ! . taknak pulau kan kawan . kawan dengan sume org . heee . !
Next year . barang-2 skolah aku simple-2 je . hee . tapi tetap wrne oren . wah ! . beg wrne oren pteh . jyeha ! semad beb ! haha . sume org nak wrne kesukaan dorang kan . haha . ceh ! takpe-2 . oren tetap dhti ku . wahh ! tapi dorg cakap aku plik . ramai minat wrne pink . butaku ttap dengan pendirian aku . warne ORANGE . haha .
Haishh . sape lah roommate aku nih kan . mieza cakap dengan izzah . mule-2 ku mnjret sekuat-2 nye . haish . bia betik kau mieza . tak cye aku . hadoiyy ! takpe-2 trime takdir . haha . kene amek tips kat mai ah ni . haha . harap-2 izzah lbeh baek drpd yang dulu . ok izzah. Aku trime kau : . aku dtg mktab . nk blaja . bukan nk mmlih kawan sangat . hee !
Haa . malam tadi amir call . dy call semate-2 tanye hw dengan hine aku . haishh . germ aku ni . padan muke kau . wktu last skolah knape taknak catat ape hw . haha . GILE  ! dah lah mintak tlong kat aku . pstu boleh pulak hine ktinggian aku . takpe-2 . next year tinggi lah . aku . haha . aku tahu lah tak tinggi mc syifa .jngan hine aku . ngek lah kau ! haha . sebab dy lah . aku tak reply text faris . hadoii . !
Amir cakap aku satu kelas dengan amiiin ? AMIN ? bia betul kau ni . aduhaiii . malu lah mcam ni . aku tak penah lupekan luahan hati dy . alaaa . cmne nak buat muke tembok ni . argh ! buat jelah mcm kaw penah buat dekat fawzan tu . haha . oke ! aku boleh . mne bole hade prsaan kat sape-2 lagi . ssb aku dh ade yang pling aku saying . eceh ! 0opss ~

No comments:

Post a Comment