tolonggg like ea!

Wednesday, 7 December 2011

Weyh . weyh ! ako tak heran sume tu weyh . ako hanye gurau je . ako tak amek sryuss pon lah .
Ako taknak sbb mende bodoh uh kite gado . mmg lah mcm org gile . gado dsbb kan bende kecik .
Mmg mmgu malang ah . sedih sedih jela . dah la owg yang aku saying dh pegi mane . bangang . fara yang ko uh syok sndri pahal ,.dpan mate ade . banyak kali tolak . tgok kau dh mcm ape tah . layan je sape sape nak crik gaduh . aduhaiii ! knape asyik nak nanges je . ah pegi mampus ah dy . kesa plak aku . tapii skrg nih . aku tknak ,. Next year . msuk je skolah . kite tak mcm dulu . dh musuh . akusygg ko doeh . stiap mlam aku sllu dtg bilek kau . tdo gn kau . bapak ah best der kwn gn ko . mmg ako tak boleyh lupekan lahh . best gile ah . jiwe kite same . jiwe snap !~ ako tak heran lah kau spandai mne pon . sbdoh mane pun  . aku tak kesh . ako bukan pmilih lah . aku saying kowg ! aku taknak kite gaduh .

Huh ! skrang . try ah nak lupekan bende yang tak kan trjdik dlm hdup . mcm owg bodo je . kecik2 nak fall in love lah . alahai . tak paham lahh . kawan je . tapii nape aku syg dy lbeyh dry kawan ni . huru hare ah . mcm nih .
Mcm mne nak tnang . ako takanak pandang lagi text kau ! taknak ! kalau hati nit a trgrak tok reply . huh !
Lantak dy lah . asal kan dy bhagia gan pasangan dy .

MULE HDUP BARU .
TAKNAK HURU HARE LAGIIII

No comments:

Post a Comment